Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti, oferim urmatoarele GARANTII & BENEFICII:


1. Suntem unici in Romania! 
Ne place sa fim originali, lucram cu multa atentie la detalii si cream lucruri deosebite pentru fiecare client in parte. Figurinele de tort sunt realizate din pasta polimerica necomestibila si sunt unicat, iar accesoriile si bijuteriile pot fi personalizate la cererea dumneavoastra.

2. Ne imaginam & cream impreuna!
Suntem deschisi la idei provocari noi! Imaginatia nu are limite de aceea incercam sa satisfacem intotdeauna cerintele clientilor nostri, asa ca asteptam cu interes ideile si propunerile de modele noi.

3. Raspundem prompt!
Asteptam  intrebarile si ideile dumneavoastra la adresa de mail: deliciumic@gmail.com, alauri poze, daca este cazul, si data evenimentului, sau data la care doriti sa fie gata produsele. Va raspundem in cel mai scurt timp si impreuna gasim cea mai buna metoda de colaborare.

4. Modalitati de livrare:

livrari in tara - comanda minima 50 lei - Fan Courrier (25 lei)

livrari internationale Posta EMS - 20 euro

5. Impachetam cu grija!
Toate produsele pe care le trimitem in tara si in afara Romaniei, sunt impachetate cu grija, pentru a nu se deteriora in timpul trasnportului. In cazul in care produsul ajunge la destinatie deteriorat, va rugam sa  ne anuntati in cel mai scurt timp, pentru a remedia problema.

6. Modalitati de plata:
 In cazul comenzilor ce depasesc 500 lei, se va achita un avans de 30%.
Livrari internationale: comanda minima este de 50 lei, iar plata se face ramburs, la predarea coletului.
Livrari nationale: plata se face prin Paypal, sau transfer bancar, se achita integral la plasarea comenzii.

7. Garantia satisfactiei!
Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti, in cazul in care nu va este pe plac produsul primit, putem remedia orice problema.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: