Testimoniale - Marturiile clientilor

Multumim tuturor clientilor nostri care ne sustin si ne sunt alaturi de atata timp!
Lasati un Comentariu in josul paginii, sau puteti scrie martuiile si testimonialele voastre pe adresa deliciumic@gmail.com
Va asteptam cu drag!

Ionela din Pitesti: "Am primit brosele..sunt f frumoase  Felicitari pt ceea ce faci!!"    


              




Marina  – Bucuresti:“ABSOLUT DEMENTIALEEEEE! Bravooooo!nu pot sa cred, esti geniala!bravo!Marina cu drag” 

               


Dr. Elena din Iasi

Felicitari pentru munca depusa, am primit ieri coletul, sunt superbi dintisorii, colegele mele de la cabinet s-au bucurat foarte mult de mica supriza! Multumim mult Deliciu Mic!
                   

Ioana din Bucuresti:buna, figurina e perfecta perfecta. Abia astept sa fac poza cu ea la nunta in aceeasi pozitie. E super faina. Multumesc          


            


Kathy din Targoviste:"Sunt o persoanã perfectionistã si atentã la detalii. Îmi place ca lucrurile care mã înconjoarã si cele pe care le ofer sã spunã o poveste, sã creeze o stare de bine si complicitate si sã aducã zâmbetul pe buze. Asa cã handmade-ul a adus în lumea mea o mare bucurie, si Deliciu Mic este un adevãrat promotor al acestui curent Good luck si la cât mai multe povesti frumoase!"        

                  

Gina din Bucuresti:  " Buna seara,Va multumesc mult pentru marturii! Magnetii au fost foarte draguti si invitatii au fost incantati de ei :)Gina" 

        
            

 Ellen din SUA, St. Joseph:"Hi Ana! I just wanted to let you know that I received the cats today! I LOVE them!!! Haha so does everyone in my office! Thank you so much for doing such a great job! "


   

Sonia din SUA:"The topper arrived last week and I love it it is amazing, just like we wanted it! I will be happy to send you a pic with from the wedding with the cake. Thanks so much, Sonia "     
                 
 

Dr. Adina din Constanta
"Voi mai apela la voi cu siguranta, am ramas profund imrpesionata de bijuteriile mele, multa lume ma intreaba, chiar si pacientii mei, de unde le am achizitionat:D Imi place foarte mult colierul pentru ca e unicat! Felicitari pentru ceea ce faceti!"


              

 Andreea din Bucuresti: "A iesit minunat! Inca o data multumim si ne auzim la o ocazie viitoare. :) Pupici"    
            
  

Georgiana din Bucuresti: "I-ai lasat pe toti cu gura cascata cu lumanarea de senzatie..............asa ar trebui sa inceapa mailul meu catre tine, caci asta rezuma reactiile tuturor.Si au inceput inca de joi, dupa ce ne-am intalnit si am intrat in posesia ei (lumanarii de botez). Am intrat intr-o farmacie, doamnele m-au rugat sa o despachetez sa vada si ele..............Iar la botez, a fost o potriveala perfecta. Lumanarea a fost perfect asortata cu marturiile si tortul, fara ca noi sa ne fi vorbit chiar asa in detaliu. Toti invitatii au admirat-o si au vrut sa puna mana............bine ca nu ai facut-o comestibila ca ramanea micuta mea fara lumanare, hi,. hiMultumesc din nou ca ai intrat in joc si m-ai ajutat la organizarea unui botez altfel......................."       
                   
Alina din Bucuresti:  "Foarte dragute figurinele. Le-au placut foarte mult si invitatilor. Multumim mult de tot. Te pup!!"

              






   

4 comentarii:

  1. Super! Multumim pentru seturile de brose si cercei, cea mica a fost foarte incantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare drag! ne bucuram ca va plac si ca impartasiti acest lucru cu noi:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti o persoana deosebita cu mult talent si imaginatie, si cel mai important lucru este ca reusesti sa pui in practica si cele mai dificile provocari, asa cum a fost figurina personalizata pe care am facut-o cadou sotului. Multumesc din sufle! ati castigat un nou client!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Mihaela! Lucrez cu mare drag, iubesc ceea ce fac si pun suflet in fiecare figurina realizata:)

      Ștergere

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: