O idee inedita prin care sa ii anunti pe cei dragi ca vei deveni mamica

"Voi fi mamica!"


O idee inedita de a-ti surprinde familia si prietenii, anuntandu-i oficial ca in curand, in viata ta va aparea un bebelus.
Aceasta este povestea Ralucai, artista din spatele "La Luna" care in luna mai va deveni mamica.

Pe langa magnetul personalizat realizat de Deliciu Mic, prin care sotul Ralucai a alflat vestea ca va avea o fetita, Raluca ne prezinta o metoda foarte creativa de a face "marele anunt" si in fata rudelor si a prietenilor.


"She's so Crafty she makes Babies"

Pasionata de arta si tot ce inseamna Hobby & Crafting a creat aceste mici ravase, reprezentand poza globului realizat de noi la care a adaugat un scut text, l-a ascuns intr-un balon, introdus intr-o cutie draguta, iar dupa ce le-a daruit, si-a invitat prienetii si rudele sa le sparga petru a descoperi marea surpriza.  

Testimonial:

Multumesc Deliciu Mic pentru globul personalizat.
Am profitat de acest obiect minunat si am folosit o fotografie cu el pentru realizarea ravaselor."



Testimonial: 

" Vroiam sa va mai multumesc inca odata pentru lucrul minunat pe care l-ai facut pt noi, si o fac din tot sufletul!!! Nu numai ca a fost cadou pentru sot, dar s-au bucurat de el intr-o oarecare masura toata familia si toti prietenii nostri. Tot prin intermediul globuletului "delicios" au aflat si cei apropiati de supriza pe care o aveam si o tineam bine ascunsa pana la craciun!  Am povestit aici pe scurt cum i-am surprins pe toti. 
Am facut-o in stil mare, iar globul de la voi a fost extrem de apreciat, pot spune ca revelatia Craciunului acesta la noi in familie. Numai bine si un an nou plin de realizari si proiecte cat mai interesante!"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: