Ia-ți perechea de cercei handmade cu pisicuțe simpatice!

Ce ziceți de acești cercei simpatici? Îi dedicăm tuturor iubitorilor de pisicuțe! Știți ceva că încercăm să creăm ceva simpatic cu toate lucrurile pe care le iubiți, așa am ajuns să realizăm și cercei cu pisicuțe.
Simpatici, colorați și amuzanți, combinația perfectă de calități! În cazul în care aveți deja o pisică pe care o iubiți foarte mult, sau chiar mai multe pisici, ne puteți trimite fotografii cu acestea și vă putem crea propria pereche de cercei, personalizată după animalele dumneavoastră de companie!
Vă așteptăm pe site pentru o doză mare de inspirație! Nu uitați că noi adorăm provocările, așa că abia așteptăm să ne trimiteți fotografii cu animale de companie din orice specie. Știm care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră, de aceea ne axăm pe evidențierea lor.
Ne-am obișnuit să fim cu dumneavoastră în cele mai frumoase momente, și pentru că nu ne este de ajuns să vă înveselim doar la evenimentele de nuntă, botez sau zile de naștere, am găsit metode de a fi alături de dumneavoastră în orice zi. Prin bijuteriile pe care le-am creat, sperăm să contribuim la starea de bine pe care vi-o dă fiecare zi!
Vă așteptăm aici!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: