La multi ani 2014!!

La final de an, Deliciu Mic va multumeste pentru ca i-ati fost alaturi si ati luat parte la un an magic, plin de vise implinite, idei creative realizate cu succes, si multe proiecte duse la bun sfarsit.

 


Ma bucur sa descopar de la an, la an, ca in fiecare din voi se afla un mic artist, cu idei matere, pe care Deliciu Mic le dezvolta si le transforma in lucruri palpabile, figurine si acceosrii unice, care oglindeasc personalitatea fiecaruia dintre voi.

Anul 2013 i-a implinit Deliciu-lui Mic un vis, acela de a deveni "Artizanul Anului".

  • creativitate/originalitate
  • execuție
  • preț
  • calitatea fotografiilor de produs 
  • La punctajul initial, s-au adunat si voturile publicului, care insumate, au facut ca Deliciu Mic sa iasa pe primul loc :) Am ramas foarte impresionati de numarul mare de sustinatori ai Deliciu-lui Mic, fiecare vot a insemnat foarte mult pentru noi, de aceea va dedicam voua acest titlu! 
  • Multumim mult pentru sustinere si voturi, voi sunteti motivul pentru care suntem aici, cream cu drag fiecare produs, punem un strop din sulfet si incercam sa venim tot timpul idei noi.

Concursul a fost organizat de "Asociatia Atelierul de Creatie", au participat peste 120 de artizani din Romania, in finala ramanand 42. Acestia au fost puctati de catre juriu dupa urmatoarele criterii:








Va dorim un an nou plin de vise implinite, idei creative, multa imaginatie (in orice domeniu) si cat mai  multe zambete la sfarsit de an 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: