Figurine de tort - dragostea poate fi întâlnită și la pescuit!

Avem imaginație destulă, cât să o folosim la cele mai nebunești idei! Am creat pentru tine, până acum, o multitudine de figurine de tort; magneți personalizați; coliere din dulciuri, iar lista poate continua. Nu ne oprim aici! Vrem să ne mărim colecția, de aceea așteptăm oameni care să ne inspire mereu cu ceva nou!
Cuplul surprins în figurinele de mai sus, ne-a povestit despre marea lui pasiune, aceea de a pescui! Și cine a zis că la pescuit nu se pot lega povești de dragoste? Se pare că da, și unele chiar puternice. Așa ne-am dat seama că am avea o viață tristă fără oameni care să ne binedispună cu povești unice și frumoase!
Pentru că ne îndrăgostim instantaneu de poveștile oamenilor care ne contactează pentru a ne cere serviciile, ne dăm toată silința în construirea unor figurine cât mai originale, în care clienții noștri să se regăsească perfect. Micii noștri pescari îndragostiți s-au amuzat copios când au văzut rezultatul final, și ne-au promis că se vor întoarce curând, pentru a ne povesti alte ipostaze din viața lor, pe care să le putem imortaliza în două figurine colorate și pline de viață.
Ne-au mărturisit că se regăsesc perfect în figurinele create și că, cel mai probabil, se vor amuza pe seama lor și peste mulți ani. Deocamdată le-au folosit pentru a-și aniversa căsătoria. Ne pare rău pentru minunații îndrăgostiți, dar tindem să credem ca îndragostiții în miniatură au atras toate privire atunci când și-au făcut apariția.
Haideți și voi! Spuneți-ne povestea voastră, sau care sunt cele mai importante lucruri pentru voi, iar noi vă vom transpune povestea în imaginea unor figurine expresive. Puteți vizita magazinul nostru online și vă puteți inspira din poveștile altor oameni!
Și apoi, inspirați-ne pe noi! Aici puteți privi mai bine figurinele pescarilor îndragostiți!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: