Accesorii handmade - brioșe delicioase!

Slăbiciunea ta sunt dulciurile și îți este absolut imposibil să te abții? Și noi suntem femei, și știm în ce dificultăți te afli, așa că am găsit cea mai bună soluție pentru noi. Te asigurăm că dulciurile noastre arată extrem de bine, sunt colorate, tentante, însă nu îngrașă! Niciun gram!
Un exemplu sunt brioșele cu afine de mai sus! Nu-i așa că arata delicios? Ei bine, și noi considerăm la fel. Le putem avea, ne putem afișa cu ele, le putem folosi când dorim, toate acestea fără ca silueta noastră să aibă de suferit în vreun fel.
Dacă ești o adevărată gurmandă iar slăbiciunea ta sunt dulciurile colorate, atunci de ce să nu faci din această slăbiciune ceva creativ? Fie că este vorba de o pereche de cercei, fie că dorești să îți creăm un colier sau alte accesorii, noi suntem mereu dispuse să îți tranformăm visul în realitate.
Pentru că avem creativitate din plin, și mai ales suntem mereu doritoare să dăm naștere unor opere noi, poți apela la noi pentru orice idee îți trece prin minte. Ție îți poate părea o nebunie, nouă ni se va părea o idee incitantă!
Dacă te încântă ideea sau pur și simplu ești curioasă de ceea ce ar putea să iasă, te așteptăm pe site-ul nostru pentru mai multe imagini cu ceea ce creăm. Am întâlnit mulți oameni care ne-au inspirat cu povești diverse și ne-au dat mereu motive să ne simțim provocate . Fii și tu unul dintre aceste oameni pentru care livrăm amintiri frumoase!
Spune-ne ce idei ai, iar noi îți vom spune cât de repede îți putem materializa ideile! Nu uita că iubim oamenii creativi, care au curajul să își exprime ideile. Putem realiza pentru tine figurine de tort, magneți personalizați, accesorii, buchete de mireasă, lumânări de botez etc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: