Figurine de tort pentru nunta unor profesioniști în carieră!

Știm prea bine că iubirea vine indiferent de circumstanțe, și că ne lăsăm uniți de sentimente chiar și în cele mai ciudate situații. De la oamenii care au apelat la noi am învățat că nu contează ce meserii avem sau cu ce preocupări ne ocupăm timpul, fiecare diferență ajunge să ne unească la un moment dat.
Cuplul de mai sus este format dintr-un ofițer de poliție și o farmacistă. Ne-au inspirat cu o poveste de dragoste frumoasă și impresionantă. Îndrăgostiții noștri au două meserii frumoase, care se pot îmbina perfect pentru a-i ajuta pe cei din jur.
Echipa Deliciu Mic a creat, de-a lungul timpului, figurine personalizate pentru cupluri cu meserii foarte diverse. Pentru că oamenii își iubesc meseriile și se mândresc cu ceea ce fac, au ales adesea să pună pe tortul de nuntă o imagine extrem de realistă a ceea ce înseamnă relația de cuplu. Astfel, am ajuns să primim din ce în ce mai multe cereri pentru astfel de figurine personalizate.
Clienții noștri au fost întotdeauna foarte mulțumiți de rezultate și s-au regăsit perfect în ceea ce am creat pentru ei. Majoritatea s-au întors la noi, după primii ani de căsătorie, pentru a le realiza și alte tipuri de figurine personalizate. Pentru asta le mulțumim și le mărturisim că ne impresionează fidelitatea lor și că tocmai de aceea, le-am devenit și noi extrem de fideli.
Haideți și voi! Veniți și spuneți-ne povestea voastră, iar noi vă promitem că vă vom oferi cele mai frumoase și reprezentative figurine personalizate. După ce vă ascultăm povestea, ne este foarte ușor să vă creăm figurinele ideale. Nu uitați că ne hrănim cu poveștile voastre de iubire, iar ele ne sunt izvor de inspirație pentru creațiile viitoare.
Vă așteptăm pe deliciumic.ro! Veți găsi aici exemple din ceea ce realizăm. De asemenea, dacă aveți idei cu alte obiecte pe care le putem personaliza, suntem deschiși la noi provocări!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: