Magneți personalizați, cu imagini din vacanță!


Vacanțele sunt cele mai frumoase momente ale fiecărui an, iar fiecare amintire a acestor zile este plină de bucurie. Pentru a păstra vii aceste amintiri, obișnuim să imortalizăm momentele frumoase prin cât mai multe fotografii.


Pentru că noi ne-am dorit să îndulcim amintirile voastre, am creat magneți personalizați cu cele mai frumoase amintiri ale voastre. Nu este nevoie decât să ne trimiteți fotografia voastră preferată, iar noi vă oferim în schimb o imagine colorată și armonioasă a unui moment pe care îl păstrați veșnic în memorie.

Și ce cadou poate fi mai original pentru partenerul de viață decât un magnet personalizat cu voi? Iar dacă aveți nevoie de chiar mai multă inspirație în a alege un cadou pentru iubita sau iubitul voastră, atunci vă invităm pe deliciumic.ro pentru a vedea ce alte lucruri putem face.

Ne folosim întreaga creativitate în realizarea unei game largi de coliere handmade, cercei delicioși, figurine personalizate pentru nuntă sau botez, lumânări personalizate pentru botez, magneți sau diverse alte accesorii.


Abia așteptăm să te cunoaștem pe tine și povestea ta, și să cream pentru tine lucruri pe care le vei păstra cu drag și peste ani.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: